Is dit nu alles?

Nee! Dit hoeft niet alles te zijn. Ervaar meer verbinding, voldoening en vervulling in jouw leven. Volg jouw hart!

Jij bent de persoon die het allemaal voor elkaar lijkt te hebben. Perfecte baan, de ideale man en misschien wel prachtige kinderen. Maar het schuurt en als je eerlijk bent, doet het dat al heel lang. Je vraagt je al tijden af: Is dit het nu? Je hebt op het oog het beste leven dat je zou kunnen hebben, maar het schenkt je geen tot weinig voldoening. Je leeft in je hoofd, maar waar is je hart gebleven? Wat wil jouw hart? Alles om je heen lijkt zo oppervlakkig, de gesprekken, de mensen. Jij wilt meer verbinding, meer vervulling, en je zet de stappen maar niet.

katja_what_if
katja_weg

Herken je dit?

 • Je wilt je hart achterna, maar je weet niet precies wat het zegt. De honderden stemmen in je hoofd overstemmen haar gefluister

 • Je holt vooral achter jezelf aan en leeft voortdurend in je hoofd

 • Je vindt het zo eng om de sprong in het diepe te wagen, waar zijn de zwembanden?

 • Je doet misschien alles al wat er in de zelfhulpboeken verteld wordt, zoals yoga, groentesap drinken, mediteren en je probeert de hele dag dankbaar voor alles te zijn. Waar blijft die overvloed van geluk waar ze het over hebben, hoe kom je daar?

 • De paar mensen die je in vertrouwen hebt genomen, begrijpen niet waar jij je nu druk over maakt, je hebt toch alles al? En waar is de financiële zekerheid? Je stort je vast in een afgrond

 • Je herkent je niet meer in de gesprekken om je heen. Waar is de diepgang? Het interesseert je niet welke tegels iemand in de nieuwe badkamer heeft, jij wilt praten over het échte leven!

 • De gebaande paden en je comfort zone hebben zeker hun voordelen. Ergens voel je echt dat je je hart wilt volgen, maar durf je alles op te geven voor een onzekerder bestaan?

Zou het niet fijn zijn als iemand je bij de hand neemt?

Die je leert luisteren naar je verlangen, zodat haar gefluister eindelijk verstaanbaar wordt. Iemand die de stappen die jij wilt gaan zetten al met succes gezet heeft. Die je de nieuwe paden laat zien die je kunt bewandelen. Wil jij iemand die je laat zien waar jij de verbinding kunt vinden waar je zo naar verlangt? Die bevestigt dat er meer in het leven is. Die je kan laten zien hoe gaaf het is om het leven te leiden waar je naar verlangt.

Zou je ook de volgende resultaten willen halen van de mensen die je voor zijn gegaan?:

 • Zelfvertrouwen
 • Loskomen van oude patronen, onbewuste sabotagepatronen, en belemmeringen
 • Contact met je hart die in balans is met je hoofd
 • Lef
 • Krachtige keuzes voor jezelf maken
 • Vervulling, Voldoening en Verbinding
claim your life sleutel

is een 1-op-1 transformatie programma met een combinatie van krachtige tools en strategieën uit de wereld van de Positieve Psychologie, NLP, Coaching en Spiritualiteit. Je wordt wie je bent en wie je wilt zijn. Ik leer je de tools om jouw echte verlangen te vinden en te gaan leven. Ik help je door al je bewuste en onbewuste blokkades heen. Je zult er misschien wel meer tegenkomen dan je verwacht, maar we gaan ze allemaal onderuit halen. Je komt vanuit je hoofd in je hart. Wat wil je hart écht? Wat wil jij neerzetten? Waar word jij nu echt gelukkig van?

Wat het ook voor jou is, je bent hier aan het juiste adres en je bent zo welkom!

Katja van Gulick:

Wat maakt dat ik doe
wat ik doe?

Ik heb al honderden mooie, briljante en getalenteerde mensen mogen coachen zoals jij. Ik kwam er steeds meer achter dat deze mensen niet inzien hoe briljant ze zijn en hun hart en intuïtie volgen! Ze hebben dromen die ze willen vervullen en prachtige ideeën om met de wereld te delen, zodat de wereld een betere plek voor iedereen wordt. In plaats daarvan leiden ze hun leven volgens de normen van wat zij denken succes is: Keihard werken en roofbouw plegen op zichzelf om het maar te doen zoals het “hoort”.

Doordat ze niet durven te luisteren naar hun hart en hun intuïtieve intelligentie, houden ze zich in en spelen ze het kleine spel, terwijl de intelligentie vanuit het hart juist nu zo hard nodig is in de wereld.

katja_doe_wat_ik_doe

Dit persoonlijk leiderschapstraject Claim your Life geeft ook geluk op de werkvloer bij deze opdrachtgevers:

logo's

Dit zijn de onderdelen die je krijgt:

 • 1 x feedbacksessie Persoonlijkheidsrapport Myer Briggs Type Indicator®

  Je krijgt verdiepende vragen, verhalen en filmpjes zodat jij eerst over jezelf nadenkt. Wie is de onaangepaste versie van jou en in hoeverre heb jij je aangepast in je leven? Je leert jezelf beter begrijpen en het zal een feest van herkenning zijn!  Automatisch zul je ook anderen beter leren begrijpen. Aan het einde van het gesprek bespreken we de uitkomst van de vragenlijst. Jij kent jezelf het beste en jij bepaalt zelf jouw bestpassende MBTI-type. Je krijgt jouw persoonlijke rapport en een literatuurboek van de MBTI®.

  NB Verschuil je met krachtige keuzes maken niet achter je MBTI-type. Ik gebruik de MBTI als start omdat ik heb gemerkt dat dit een krachtige ingang is bij mensen in het kijken naar zichzelf! 

 • 5 x 1-op-1 op jouw afgestemde coachinggesprekken

  Je gaat live met mij aan de slag op een locatie in Amsterdam. Elke sessie duurt 1,5 uur waarin je mijn volle aandacht krijgt. Deze sessies zijn helemaal op jou gericht en wat JIJ nodig hebt. Ieder persoon is verschillend en heeft een andere behoefte in coaching en dat krijg je bij mij. Je ervaart aha-momenten en krijgt inzichten over jezelf die je nog niet eerder had. Je krijgt zelfvertrouwen en ziet talloze mogelijkheden

 • Ondersteuning met 8 x online modules

  Naast de maatwerk coaching krijg je een compleet online programma waar je na de coaching altijd naar terug kunt keren. Onder mijn begeleiding op video en audio kom je er achter waar je blokkeert en hoe je door dappere stappen te zetten jouw verlangen gaat leven! Je volgt de modules op elke plek en elk tijdstip wat jou het beste uit komt. Ik neem je aan de hand en begeleid je stap voor stap naar een leven vol met energie, vervulling en bezieling.

 • 8 x transcripties

  Ik maak het gemakkelijk voor je door alles wat je in de modules krijgt kant-en-klaar in een transcriptie te geven. Zo kun je gemakkelijk aan de slag en heb je een naslagwerk om alles nog een keer terug te lezen.

katja_onderdelen
 • 8 x werkboeken

 • 8 Q&A’s waarin al je vragen beantwoord worden

  Elke week een live webinar voor een vraag- en antwoordsessie waarin je alles wat je wilt vragen aan mij persoonlijk kunt stellen. Ook als je vast loopt of het even niet meer weet kun je bij me terecht zodat ik je weer verder op weg kan helpen. Kun je er een keer niet bij zijn, dan kun je van te voren de vragen of opmerkingen mailen en dan zal ik het in de uitzending beantwoorden. Elke sessie wordt opgenomen en komt in de betreffende masterclass in jouw online omgeving, zodat je later het antwoord kunt horen.

 • Literatuurlijst & video's ter inspiratie

  Alles wat ik jou leer heb ik, naast mijn eigen ervaring met mezelf en honderden klanten en organisaties, zelf ook ergens moeten leren. Ik doe mijn leraren en inspirators tekort als ik ze niet benoem. Je krijgt een steengoed programma en mocht je meer verdieping willen zoeken, dan ga ik jou daarbij helpen met een de lijst van literatuur en video’s.

katja_modules

Claim jouw persoonlijkheid

Wie ben je? Wie is de onaangepaste versie van jezelf? Waar krijg je energie van? Welke talenten heb je? We gebruiken hier onder andere het persoonlijkheidsinstrument de Myer Briggs Type Indicator® voor en dat zal een feest van herkenning zijn.

katja_modules2

Claim jouw zelfinzicht

Vraag je je af hoe het nu komt dat je elke keer weer vast loopt? Elke keer haal je je goede voornemens niet. Voor de buitenwereld lijk je alles voor elkaar te hebben, alleen van binnen voel je je niet zo. Je twijfelt aan jezelf, je voelt je onzeker en je zou zo graag willen weten wat je moet doen om meer zelfvertrouwen te hebben en krachtige keuzes te maken. Waar jij vast loopt gaan we helder krijgen in deze module! Resultaat is dat je weet hoe jij krachtige keuzes gaat maken.

katja_modules3

Claim jouw energie

Hoe stap je elke dag met energie je bed uit? Voel je je gedurende de dag vaak lusteloos en zet je de automatische piloot om de dag door te komen? In deze module ga jij aan de slag met je mentale en fysieke energie. Als jij een leven met vervulling en voldoening wilt leiden zul je mentale en fysieke energie hebben. Leer nieuwe gezonde gewoontes en vanaf dat moment spring je elke dag je bed uit, heb je zin in de dag en je kunt de hele dag de hele wereld aan. Kun je je voorstellen hoe de buitenwereld jou ziet en hoe je de leukste mensen en opdrachten aantrekt als het zo gaat?

katja_modules4

Claim jouw hartsverlangen

Je bent geboren met je why, je roeping, je dharma of welke benaming je er ook aan wilt geven. Gedurende de loop van je leven raak je deze innerlijke sturing vaak kwijt. Door de waan van de dag leef je veel in je hoofd en raak je de connectie met jezelf kwijt, zodat je niet meer voelt waar jij nu eigenlijk staat. In deze module kom je er achter wat jouw hartsverlangen is waar jij zoveel energie van krijgt. De connectie komt terug en je kunt niet anders dan deze te gaan leven in overvloed zodat jij dat vervulde leven kunt gaan leiden.

katja_modules5

Claim jouw visie

Je gaat een visie ontwikkelen en hiermee pak jij het leiderschap vanuit het hart over jouw leven. Dit verandert alles!

katja_modules6

Playing big

Het daadwerkelijk leven van jouw verlangen vergt moed en dappere stappen. Het masker wat je altijd op had gaat steeds meer weg, wat heel kwetsbaar kan voelen. Je krijgt te maken met de reakties van de buitenwereld en je voelt je misschien wel het zwarte schaap. Deze module helpt je te dealen met opkomende angsten.

katja_modules7

Claim jouw markt

Je hebt je hartsverlangen en je visie, je weet hoe je dappere stappen zet en krachtige keuzes maakt. Als dit programma voorbij is, dan willen we niet dat jij weer in de waan van de dag komt en niets doet. We gaan deze module wijden aan jouw aktieplan.

katja_modules8

Claim your life

Nu ga jij dat leven leiden waar jij voor geboren bent. Je krijgt van mij tools om jouw leven te blijven claimen!

katja_modules9

10-daagse energie challenge

Als jij jouw missie leeft is jouw energie ontzettend belangrijk. Je krijgt 10 dagen elke dag een mail met een gezonde aanpassing voor jouw leven. Je krijgt energie op mentaal, geestelijk, fysiek en spiritueel vlak.

Wanneer ben jij geschikt voor dit programma?

 • Als jij jezelf en je leven serieus neemt en je vindt dat het nu tijd is om jezelf op de eerste plaats te zetten

 • Als jij niet met spijt op je sterfbed wilt liggen

 • Als je bereidt bent om het werk te doen omdat jij begrijpt dat alleen jij verantwoordelijk bent voor je leven en dat alleen jij er iets van kunt maken

 • Jij bent bereid om een investering te doen in tijd die zich uitbetaald in geluk, energie, voldoening en vervulling succes in jouw leven en werk

 • Jij bent er klaar voor om echt eerlijk naar jezelf te zijn, want dat levert resultaten op

katja_lets_do_this
Katja van Gulick:

Dit programma is vooral geschikt voor ondernemende mensen die hun hartsverlangen willen ontdekken en gaan leven omdat dat
de weg is naar een leven met vervulling en voldoening.

Katja_porgramma_geschikt_voor

Ik wil je het volgende mee geven:

Het geeft spanning als je in je huidige situatie blijft en het geeft spanning als je stappen gaat ondernemen naar een gelukkigere carrière. Welke keuze maak je dan?

De investering in deze stappen betaalt zich terug in een verder leven en werk waarin je meer geluksmomenten met flow en ontspanning ervaart.

Het heeft mij zeker wel tienduizenden Euro's en meer dan 10 jaar gekost om mij de kennis en ervaring eigen te maken die ik met je ga delen in dit programma. Die investering in tijd en geld hoef jij niet meer te doen.

Met dit programma zal jouw leven zich op alle fronten verbeteren. Die waarde is niet in geld uit te drukken.

Het is tijd om je hart te gaan volgen, om te worden wie jij in
je diepste wezen al bent. Om je vleugels uit te slaan.

Claim your life - eenmalig

Plan je gratis claritysessie ex BTW

Claim your life - 5 termijnen

Plan je gratis claritysessie ex BTW

Garantie

Ik ben er 100% van overtuigd dat Claim your Life je helpt om een leven met voldoening, vervulling, energie en verbinding te krijgen. Ben je na de eerste twee modules toch niet tevreden, dan kun je aangeven dat je er mee wilt stoppen, zonder vragen. Dat beloof ik je.

Investering

De belasting betaalt mee aan dit coachingstraject! Je kunt in 2021 voor de laatste keer het traject aftrekken van de belasting als studiekosten. Hou rekening met een drempel van EUR 250. Vanaf 2022 krijg je maximaal EUR 1000 van de overheid.Voor verdere voorwaarden kun je de site van de belastingdienst raadplegen. Vaak heb je bij je werkgever ook mogelijkheden om de kosten (voor een deel of helemaal) vergoed te krijgen, hier kun je de CAO of je arbeidsovereenkomst voor raadplegen.

Katja_quote
Katja van Gulick:

Ik kan niet wachten om je stap voor stap mee te nemen jouw van je hoofd naar je hart te brengen. Als je nog vragen hebt, let me know!

Interesse?

Vraag hieronder een clarity sessie aan!