Fransje-Sophie

Fransje-Sophie

Ik heb tijdens mijn baan bij een Philips een coaching traject met Katja aangeboden gekregen. Ik was enorm zoekende in de grote corporate wereld welke kant ik nou op moest. Ik zat niet op de juiste plek qua functie en ik kon er niet de vinger op leggen waar dat zat. Ik had supertoffe collega's en de baan op papier klopte helemaal!

Ik heb na mijn middelbare school de kunst academie gedaan. En het creatieve miste ik enorm in mijn baan. In het bedrijfsleven ligt alles vast in functies en daardoor kon ik niet een ideale baan vinden die helemaal bij mij paste en ook met jobcrafting lukte dat niet.

Uiteindelijk ben ik nu twee jaar verder. Naast mijn vaste baan ben ik begonnen met mijn eigen bedrijf als Grafisch Vormgever. Terug naar het lichtje in mijn hart van creatief bezig zijn. Ik vond Katja heel bijzonder, ze ziet heel goed je kern en waar je blij van wordt. En ze lokt je beetje bij beetje naar buiten om in de juiste richting te kijken en te bewegen. Katja is een bubbly coach, heel energiek! En niks is te gek, heel respectvol. En ze heeft alle kennis en tools in huis heeft om je aan het denken te zetten. Ook zij heeft ooit voor een traject gestaan, dus ze weet hoe het is om in je schoenen te staan! Ik denk echt dat Katja het eerste zaadje heeft gepland dat mij heeft doen beseffen dat ik mijn eigen plaatje creëren, ik hoef niet het plaatje van de maatschappij te volgen.

 

www.fransjesophie.com

25018638_394837787641189_4194388305913053184_n

Merle van Riessen

Ik kwam bij Katja terecht via een collega die goede ervaringen met haar had. Ik voelde bij de eerste sessie direct een goede klik. Ik heb Katja ervaren als sensitief , slim, sterke, flexibel en down to earth. Coaching bij Katja heeft veel verheldering gebracht, over hoe ik naar mijzelf kijk en naar het leven kan kijken. Stappen nemen vanuit mijn intuïtie en vertrouwen hebben. Dat zijn essentiële ingedrienten gebleken en heeft mij mooie veranderingen in mijn leven gebracht. De concrete resultaten zijn dat ik in een kleinere organisatie ben gaan werken en dat ik daarnaast mijn eigen bedrijf Deephouseyoga ben gestart, wat een enorm succes is geworden. En, maar dat kan ook toeval zijn, heb ik een grote liefde ontmoet in deze periode.

www.instagram.com/deephouseyoganl